marianMarian Brugman

Marian heeft in 1978 haar diploma behaald te Utrecht. Vervolgens is zij werkzaam geweest in diverse praktijken in deze regio. Sinds 1998 is zij werkzaam bij teampraktijk Veeneman. Zij is algemeen fysiotherapeut met als aandachtsgebieden ademhaling en ontspanningstherapie, massage, o.a. bindweefsel- en triggerpointbehandeling.

annekeAnneke van Loon

Anneke is sinds 2007 werkzaam bij ons in de praktijk. Zij is algemeen fysiotherapeut  met als aandachtgebieden revalidatie, VKB (voorste kruisband)-problematiek, claudiactio intermittens (etalagebenen), diabetes en medische trainingstherapie. Ook begeleidt zij de fysiofitness lessen.


bartBart Eggink

Bart is sinds juli 2014 afgestudeerd als Master of Science in de Manuele Therapie. Deze studie heeft hij doorlopen aan de SOMT te Amersfoort. Als manueel therapeut houdt hij zich voornamelijk bezig met wervelkolom gerelateerde klachten maar ook sport- en arbeidsgerelateerde klachten hebben zijn aandacht .Het medical taping concept , toepasbaar bij diverse fysieke klachten, wordt door hem regelmatig  opgenomen in zijn behandeling. Sinds september 2014 is hij werkzaam binnen teampraktijk Veeneman.
Gep Veeneman

Gep heeft de opleiding fysiotherapie in 1977 afgerond, manuele therapie in 1978. In dat jaar startte hij een eigen praktijk. Het veelzijdige karakter van het vakgebied fysiotherapie spreekt hem zeer aan, ook omdat het continu in ontwikkeling is. Moderne technieken als echodiagnostiek, myofeedback, het gebruikmaken van audiovisuele ondersteuning bij een behandeling of instructie hebben zijn aandacht en zijn beschikbaar in de praktijk.