Bekkenzorg Zuidhorn

Bekkenzorg Zuidhorn richt zich op de behandeling en preventie van klachten in het gebied van de lage rug en het bekken, de lage buikorganen en de bekkenbodemspieren. Zowel vrouwen als mannen kunnen bij ons terecht.

In de praktijk van Gerlieke Dijkstra kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak. Door vele jaren van ervaring helpen we u gericht beter worden. U en uw probleem staan bij ons centraal, er is begrip en aandacht.

www.bekkenzorgzuidhorn.nl

Rugnetwerk Noord-Nederland

Het rug-netwerk is een samenwerkingsverband van eerstelijns oefentherapeuten (C/M) en fysiotherapeuten in Noord-Nederland dat zich richt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige preventieve en curatieve zorg voor mensen met aspecifieke lage rugklachten. Het netwerk wil door middel van zelfregulering de doelmatigheid en doeltreffendheid verbeteren van de zorg aan mensen met aspecifieke lage rugklachten in Noord-Nederland.

Psychomotorische therapie praktijk van Scheppingen

Biedt ruimte aan ieder die is vastgelopen en problemen ervaart op fysiek, emotioneel of sociaal gebied.

www.praktijkvanscheppingen.nl

Fysioteam Westerkwartier (FTW)

Teampraktijk Veeneman maakt onderdeel uit van FysioTeam Westerkwartier (FTW). Dit is een samenwerkingsverband met andere praktijken voor fysiotherapie in de regio, te weten:

Van Smeden, fysiotherapeutenpraktijk in Marum en FysioPlus, praktijk voor fysiotherapie in Aduard.

Claudicationet

Dit is een netwerk waarin vaatchirurgen, huisartsen en fysiotherapeuten samenwerken. Het doel is het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten met claudicatio intermittens (etalagebenen). Teampraktijk Veeneman maakt deel uit van dit netwerk.

Kinderpraktijk Groningen

De therapeuten van de Kinderpraktijk Groningen behandelen kinderen met ontwikkelingsproblemen. Dat kunnen zuigelingen of heel jonge kinderen zijn, bijvoorbeeld huilbaby's, strekbaby's of peuters die niet willen eten. Daarnaast worden kinderen behandeld met spraak - en taalstoornissen of schrijfmotorische of bewegings-problemen. Ook kinderen en tieners met leerproblemen of sociaal-emotionele problemen kunnen in de Kinderpraktijk terecht.